TWITTER

Ανάπτυξη λογισμικού - Κατασκευή ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εφαρμογών οι οποίες θα μηχανογραφήσουν και θα συμβάλλουν στην παραγωγικότητα της επιχείρησης σας. Είτε πρόκειται για λογισμικό εσωτερικής εταιρικής χρήσης, είτε για εφαρμογή στο internet που απευθύνεται στους εξωτερικόυς συνεργάτες και τους πελάτες σας, έχουμε την τεχνογνωσία να το υλοποιήσουμε.

Εξειδικευόμαστε σε λύσεις διαχείρισης περιεχομένου (Content Management Systems)

Αυξήστε τις πωλήσεις σας και προσελκύστε νέους πελάτες με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου

Διαχειριζόμαστε για εσάς τα ονόματα χώρου (domains), τους λογαρισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και το χώρο φιλοξενίας του website σας

Τεχνική Υποστήριξη Εταιριών

Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε πακέτα υποστήριξης 40-200 ωρών με ετήσια δυνατότητα χρήσης και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Εγγυώμαστε την υποστήριξη εντός 24ωρών εφόσον επιλέξετε ανάλογο πακέτο.
Ακόμη μπορούμε να σχεδιάσουμε το νέο σας εταιρικό σύστημα μηχανοργάνωσης, καθώς επίσης να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση προγραμμάτων και υλικού. Συνεργαζόμαστε με όλες τους μεγάλους προμηθευτές. Επίσης παράγουμε κατά παραγγελία προγράμματα για κάθε σας ανάγκη!

Διαδικτυακή προβολή-διαφήμιση

Μία ιστοσελίδα όσο καλή και αν είναι σχεδιαστικά αλλά και ως προς το περιεχόμενο πρέπει αρχικά, τουλάχιστον, να τονωθεί με κάποιο τρόπο ώστε να αποκτήσει κοινό.
Έλάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες προβολής του γραφείου ή της εταιρίας σας και να προτείνουμε οικονομικές, αποδοτικές και ασφαλείς λύσεις για τις προώθηση των υπηρεσιών ή και των προιόντων σας.

SEO-SEM

Απο τη σωστή περιγραφή του προίοντος σας μπορούμε να εξάγουμε πληροφορία για εσάς και τον ανταγωνισμό σας.
Εκμεταλελυόμενοι τα παραπάνω αλλά και τις τάσεις της διαδικτυακής αγοράς, συμμορφωνόμαστε πάντα με τις τελευταίες οδηγίες της Google και μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας αλλά και να σας ανεβάσουμε ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσμα της Google.

Δομημένη καλωδίωση

Στα πλαίσια παλιών αλλά και νέων κτιρίων αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση αλλά και την υλοποίηση μιας τακτοποιημένης λύσης με σκοπό να μοιράσουμε ρεύμα, δίκτυο, τηλεφωνία και όλα τα σήματα ελέγχου στο κτίριο σας.

Τηλεφωνικά κέντρα και
VoIP Τηλεφωνία


Λόγω του υπερβολικά χαμηλού κόστους χρήσης και συντήρησης ενός VoIP τηλεφωνικού κέντρου, ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας, να περάσουν από λύσεις απλής τηλεφωνίας σε VoIP και από τη χρήση του Fax σε Virtual Server Fax Services,παρέχοντας εγγυημένη συμβατότητα με όλα τα παλιά συστήματα που ενδέχεται να χρησιμοποιούν οι πελάτες και οι συνεργάτες σας.

Service PC - Laptop

Το προσωπικό μας, μπορεί να βοηθήσει από τα πιο απλά μέχρι τα πιο απαιτητικά σας ζητήματα.

Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή & αναβάθμιση, είτε πρόκειται για θέματα λογισμικού, είτε για θέματα ελαττωματικού υλικού hardware.

Εγκαταστάσεις - Ανανεώσεις προγραμμάτων - Απεγκαταστάσεις

Επιδιορθώσεις μετά απο ιούς χωρίς να χαθούν τα αρχεία σας

Εγκατάσταση λειτουργικού Windows / Linux

Εγκαταστάσεις νέων ασύρματων δικτύων, συνδέσεων internet
Επέκταση εμβέλειας δικτύου μέσω ενσύρματων(powerlines) ή ασύρματων αναμετοδοτών

Βελτίωση ποιότητας ασύρματου δικτύου

Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης laptop

Περισσότερα...


Συμβουλευτική αγοράς


Πρόκειται να προβείτε άμεσα σε κάποια αγορά εξοπλισμού? Ποιό είναι το κατάλληλο Laptop για τις ανάγκες σας?
Eλάτε να συζητήσουμε από κοντά τις πραγματικές σας ανάγκες
και εμείς θα σας προτείτουνε λύσεις ανάλογες των δυνατοτήτων σας,
με στόχο την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση των χρημάτων σας!

Εκπαίδευση

Απευθυνόμενοι τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρίες παρέχουμε τη δυνατότητα να μάθετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε στο χώρο σας, σε ώρες που βολέυουν εσάς! Η διδακτική μας εμπειρία, ως επιστημονικοί συνεργάτες του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ αλλά και η συνεχής ενασχόληση με ανθρώπους που τώρα μαθαίνουν νέες τεχνολογίες, μας έχουν οπλίσει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να σας βοηθήσουμε στα πρώτα σας βήματα, είτε είστε έμπειρος χρήστης,επαγγελματίας είτε είστε νέος φίλος των τεχνολογιών.

Mη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί!

Εικόνα

"Μια εικόνα χίλιες λέξεις" Απο τη φύση της ευχάριστη και περιεκτική, μπορεί να πυροδοτήσει αναμνήσεις, να εξάψει τη φαντασία να κινήσει το ενδιαφέρον. Ελάτε να σας βοηθήσουμε! Ελάτε να δημιουργήσουμε για εσάς ή να σας μάθουμε πως να εντυπωσιάζετε! με τη χρήση εικόνων και φωτογραφιών!

Ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές
μελέτες

Μελέτη
Εγκατάσταση
Επέκταση
Εκσυγχρονισμός

Συστήματα παρακολούθησης

Τηλεμετρία και απομακρυσμένη εποπτεία ιδιωτικών χώρων ,εσωτερικών εγκαταστάσεων αλλά και εκσυγχρονισμός αγροτικών καλλιεργειών

Συστήματα ασφαλείας

Κάμερες ασφαλείας αναλογικές και IP , καταγραφικά μηχανήματα, κάμερες οροφής με δυνατότητα καταγραφής εισόδου - εξόδου και αυτόματη εξαγωγή στατιστικών χρήσιμων για την επιχείρηση σας.

Εφαρμογές έξυπνου σπιτιού

Έξυπνο σπίτι είναι το σπίτι εκείνο που συνδυάζοντας τα δεδομένα από διάφορους αισθητήρες αντιλαμβάνεται τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό. Έπειτα προσαρμόζει κι ελέγχει τα συστήματα του ώστε να παραμένει ευχάριστο και συνάμα οικονομικό σε μας, είτε αυτό σημαίνει έλεγχο κλίματος, είτε διαμοιρασμό οπτικοακουστικού υλικού, είτε πρόκειται για την ασφάλεια μας.